Janet Jackson prøver brudekjoler

(21.02.2008, sist oppdatert 21.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Akter Janet Jackson å gifte seg for tredje gang - eller prøver hun bare brudekjoler for moro skyld?

Ifølge New York Post har nemlig Janet Jackson tatt kontakt med kjente kjoledesignere som Badgley Mischka, og bedt om å få prøver på det de har å tilby av brudekjoler.

 

- Hun forbereder seg til et privat bryllup, hevder en kilde overfor avisen.

 

Janet Jackson (41) er nå forlovet med produsenten og rapperen Jermaine Dupri, som hun har vært sammen med siden 2001. Senest i forrige uke uttalte hun til bladet Parade:

 

- Etter to skilsmisser følte jeg at jeg var forbannet. Kanskje ekteskap ikke er for meg? Kanskje det er min skyld at det aldri holder, undret hun seg da.

 

Hun giftet seg i all hemmelighet første gang som 16-åring med R&B-sangeren James DeBarge, men ekteskapet ble annullert i 1985 etter bare et år på grunn av hans narkotikabruk. I 1991 slo hun og søsteren LaToyas bakgrunnsdanser Rene Elizondo Jr., sine pjalter sammen. Også dette ekteskapet ble holdt hemmelig, og skal ha vart i åtte år. Det var Janet som ville skilles, og skilsmissen trådte i kraft i 2000.

(©NTB)

 

 


Les alt om Janet Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews