Hathaway avslørt uten undertøy

(12.12.2012, sist oppdatert 12.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway skulle stige elegant ut av bilen på New York-premieren til «Les Misérables», da den svært så rause kjolesplitten avslørte at hun ikke brukte undertøy.

Dessverre for Hathaway sto fotografene klare med kameraene - slik at bilder av hennes «garderobefeil» nå ligger ute på nettet. Og i motsetning til Janet Jacksons puppeglipp, dreier det seg om de nedre regioner for Hathaways vedkommende.

 

Hun skal heller ikke ha merket det når det skjedde. Dermed fikk New Yorks sladrespaltister nok å meske seg i. Mens New York Daily News siterer en kilde som skal ha overhørt Hathaway si at det var en «knusende opplevelse», og at «de så alt, jeg kunne like gjerne løftet opp skjørtet for dem», så hevder konkurrenten New York Post at den vevre skuespilleren taklet det med humor.

 

- Jeg tror at det jeg skal gjøre neste gang jeg skal dukke opp et sted, er å stige ut av bilen i et teppe. Du må bare le av det, skal Hathaway angivelig ha sagt.

 

Hun hadde for øvrig matchet den flotte - og trange - lange kjolen med et par bondageinspirerte sko med snøring til over knærne, melder avisene videre.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 1.583 sec - 1 pageviews