Jamie skal slanke amerikansk by

(11.05.2009, sist oppdatert 11.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jamie Oliver tar mål av seg til å slanke en hel amerikansk by, i et nytt programkonsept.

Kjendiskokken skal reise til de mest usunne stedene i USA, og finne måter å bruke lokale ressurser til å forbedre spisevanene. Med i programmet blir Ryan Seacrest, som selv var en liten tjukkas som barn.

 

- Som barn var jeg lubben, og jeg tror fast på at drivstoffet vi fyller kroppen vår opp med resulterer i en sunnere livsstil. Jamie skal komme over her og rulle opp ermene, og gjøre hver by til et bedre og sunnere sted å leve og spise, sier Seacrest til Reuters om serien, som TV-selskapet ABC foreløpig har bestilt seks timer av.

 

Jamie har gjort noe lignende hjemme i Storbritannia, der han viste hvor ille mange barn spiser på skolen. Nå er det ventet at han vil ankomme en av de byene i USA der gjennomsnittsvekten på innbyggerne er høyest.

 

Serien vil antagelig bli klar til å sendes i 2010.

 

Nylig laget Jamie Oliver mat til alle verdens toppledere - inklusive Barack og Michelle Obama - da de var samlet i London til toppmøte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews