James Blunt: - Vil synge så Taliban overgir seg

(12.11.2010, sist oppdatert 12.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

James Blunt er tidligere kaptein i det prestisjefylte Husholdkavaleriet, og fortsetter å gjøre en innsats for troppene gjennom å opptre.

- Jeg reiser tilbake til Afghanistan rundt jul, og jeg skal synge så Taliban overgir seg, fleiper Blunt i et intervju med Daily Telegraph.

 

Det vil kanskje mange av musikkanmelderne som har slaktet hans siste skive, den ferske «Some Kind of Trouble», der han synger om enda flere knuste hjerter og tapt kjærlighet med en stemme som aviser her på berget har beskrevet som terrortremolo.

 

Avisen spør han ut om dette, som de kaller «det utrivelige popsnobberiet», og Blunt svarer slik:

 

- Jeg ble ganske på defensiven. Jeg følte jeg ikke hadde gjort noe galt. Mange mennesker likte dette veldig godt - så hvorfor skulle det vekke så mye aggresjon hos noen?

 

Selv føler Blunt at hans styrke ligger i å «utkrystallisere ganske så enkle følelser». Han liker å reise rundt og synge for de millioner som kommer på hans konserter, og forbindelsen han føler med fansen «veier opp negativiteten», fastslår han videre.

 

Men fremdeles synes han militæret hadde visse fordeler fremfor popstjernestatusen:

 

- Jeg likte klarheten i soldatlivet. Det handler om to enkle, klare ting: Det ene er livet, det andre er døden.

(©NTB)

 


Les alt om James Blunt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews