Unge Osbourne forlovet

(30.09.2011, sist oppdatert 30.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ozzy Osbournes sønn, Jack Osbourne, har fått ring på fingeren.

Rockesønnen har forlovet seg med skuespiller og modell Lisa Stelly etter fire måneder som par, melder nettstedet TVNZ.

 

Unge Osbourne er blant annet kjent fra en realityserie som tok for seg livet til den uforlignelige familien. Siden har han også hatt sin egen serie, der han har utfordret seg selv til å gjøre relativt halsbrekkende ting. Siden skaffet han seg også overskrifter i tabloid presse da han måtte oppsøke hjelp for rusavhengighet i 2003. Etter at han ble edru har han nå skaffet seg en ny karriere som filmskaper og har regissert en video for farens låt «Life Won‘t Wait». Han har også produsert en film om sin berømte far, kalt «God Bless Ozzy Osbourne».

 

Det er Lisa Stelly som tvitrer om forlovelsen. Hun skriver: "Den mest fantastiske mann jeg noen gang har møtt, har akkurat fridd til meg - og han tullet ikke! Sprøtt, eller hva?

 

Jack Osbourne (26) har vært kjent som noe av en sjarmør. Han har tidligere vært linket til kjente damer som rockedatteren Kimberly Stewart og modellene Niki Cloyd og Sarah McNeilly.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews