Osbourne snakker om pappalivet

(07.05.2012, sist oppdatert 07.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rockesønnen og realitystjernen Jack Osbourne forteller i et nytt intervju at han følte en sterk kjærlighet til datteren allerede første gang han så henne.

Unge Osbourne (25) og forloveden Lisa Stelly fikk datteren Pearl for to uker siden. Og nå forteller rockesønnen at han smeltet umiddelbart for den nye verdensborgeren.

 

- I det samme øyeblikket som jeg så henne, følte jeg mer kjærlighet til henne enn jeg noensinne har følt for noe - i hele mitt liv.

 

Jack Osbourne ble berømt etter suksessen med familierealityserien «The Osbourne». Siden har han hatt egne TV-serier, der han blant annet har bestått en rekke «manndomsprøver».

 

Kjæresten ble gravid etter at de bare hadde vært et par i 14 måneder, og Jack innrømmer at han trengte tid på å venne seg til tanken, melder The Sun:

 

- Jeg sa til Lisa: «Du må gi meg en uke! Jeg trenger tid på å ta dette inn».

 


Les alt om Jack Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews