Jack Osbournes motorsykkelutskeielse

(28.04.2010, sist oppdatert 28.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Rockeren Ozzy Osbournes sønn Jack har kjøpt seg en ny super motorsykkel.

25-åringen, som passende nok spiller hovedrollen i reality-TV-programmet «Adrenaline Junkie», liker fart og spenning - og betalte friskt for en italiensk Ducati 848-modell.

 

- Broren min elsker motorsykler og i forrige uke kjøpte han seg en Ducati 848. Han er så stolt av den. Jack og jeg er like sånn - vi blir så henrykt over nye ting, sier hans søster Kelly.

 

Selv om foreldrene til Jack og Kelly kunne skjemme bort barna sine med presanger takket være sin rikdom, sier Kelly at hun og hennes søsken, som inkluderer søsteren Aimee, aldri ble bortskjemt.

 

- Vi vet at vi har har hatt svært privilegerte liv, men foreldrene våre lærte oss alltid at vi ikke skulle ta noe for gitt, sier Kelly Osbourne til magasinet Closer.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.230 sec - 1 pageviews