Jack Osbourne giftet seg

(10.10.2012, sist oppdatert 10.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det går fort unna for Jack Osbourne. I fjor ble han forlovet, i vår ble han pappa og nå har han gått til alters med sin Lisa Stelly.

Jack Osbourne, Sharon og Ozzy Osbournes sønn, ble kjent da han var med i realityserien som fulgte familien Osbourne gjennom oppturer og nedturer. Nå har Jack etablert sin egen familie, og nylig ble han og forloveden mann og kone på Hawaii.

 

- Lisa passer på at han er sunn - spiser riktig og trener. Som en familie elsker de å holde seg aktive, sier en venn av Stelly og Osbourne til US Weekly.

 

- Jack har også god innflytelse på Lisa. De har stabile bånd, og det er ikke noe drama, legger kilden til.

 

Paret skal ha begynt å date april 2011. I sommer fikk Osbourne diagnosen MS, og forloveden skal etter det avisen kjenner til, ha vært fast bestemt på å støtte forloveden og hjelpe ham med å takle sykdommen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews