Jack Osbourne elsker pilates

(09.09.2009, sist oppdatert 09.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jack Osbourne er stor tilhenger av treningsmetoden pilates.

- Jeg vet at det er litt feminint, men jeg trenger pilates tre ganger i uka og jeg elsker det! Jeg er så trimmet nå at det er utrolig. Det er veldig avslappende også. Jeg har også jogget og trent med vekter, sier sønnen til Ozzy Osbourne ikke så rent lite stolt.

 

Jack (23) gikk ned 31 kilo i 2005 og er fast bestemt på å ikke legge på seg igjen. Han holder seg til en sunn diett med grønnsaker og ris, men innrømmer at han innimellom er nødt til å spise litt pizza.

 

- Det virker som om jentene foretrekker meg når jeg er i form. Jeg har følge med noen nå - hun bor i Los Angeles. Det er ikke så veldig alvorlig fordi jobben min er så hektisk at jeg ikke får tid til å se henne så ofte. Jeg elsker å ha et forhold, men jeg vil aldri gifte meg. Statistisk sett vil jeg ende opp med å bli skilt, og det er noe jeg virkelig ikke har lyst til, sier han til det britiske magasinet Closer.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews