Hevder han fikk sparken per e-post

(22.06.2012, sist oppdatert 22.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jack Osbourne hevder at han fikk fyken fra en realityserie per e-post - etter at hans MS-diagnose ble kjent.

Da Osbourne var gjest på talkshowet «The Talk» denne uken, sa han at TV-produksjonsselskapet ikke engang tok en telefon til ham.

 

- Jeg hadde en jobb booket inn akkurat da jeg fikk diagnosen. Selskapet trodde ikke jeg ville klare å utføre jobben. De ringte meg aldri. Av alt som har skjedd, er det dette som har ergret meg mest, fordi jeg føler det litt «ikke si meg hva jeg kan og ikke kan gjøre», uttalte Jack Osbourne.

 

Selv om han ikke røpet hvilket kommende TV-program det er snakk om, hevder britiske tabloider som The Sun at det kan være snakk om «Stars Earn Stripes», der soldater kjører kjendiser gjennom militære øvelser.

 

Jack Osbourne har tidligere vært programvert for «Adrenalin Junkie».

 

Moren hans, Sharon Osbourne, tvitret rasende om dumpingen av sønnen: «Ja, @MrJacko fikk sparken. De sa han var en byrde og var så trivelige, sendte oss en e-post for å la oss få vite det».

 


Les alt om Jack Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews