- Var litt redd henne

(18.11.2008, sist oppdatert 18.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Brandon Walters (13), som spiller rollen som det innfødte barnet som Nicole Kidman faller for i den kommende storfilmen «Australia», innrømmer at Hollywood-stjernen skremte ham litt.

- Jeg følte meg litt redd første gangen jeg møtte henne, sa unge Brandon om sitt første møte med Kidman.

 

Australias nye barnestjerne hadde ikke engang hørt om Nicole Kidman, eller vært utenfor det vestlige Australia, før han fikk filmrollen av regissør Baz Luhrman og møtte Oscar-vinneren. Men til en tallrik skare av pressefolk - som han nå håndterer så verdensvant i den grad at han stjal hele showet fra både Kidman og Hugh Jackman - sier Brandon ifølge AFP at han likte å være skuespiller.

 

Brandon, som har overlevd leukemi, ble oppdaget ved svømmebassenget i hjembyen Broome i en øde del av det nordvestlige Australia. Regissør Luhrman tok turen dit for å møte unggutt, forteller han:

 

- Baz kom til Broome, og vi dro ut til det stedet landet mitt ligger, der bestefaren min sitt land er. Jeg tok ham med på fisketur, sier unge Brandon.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews