Urban ønsker seg barn - til neste år

(23.05.2007, sist oppdatert 23.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman og Keith Urban har kommet fram til at det passer bra å få et barn - til neste år.

Countryartisten Keith Urban og kona Nicole Kidman er konstant omgitt av graviditetsrykter. Og ifølge sangeren planlegger de familieforøkelse neste år.

 

Han sier i et nytt intervju at både han og Kidman er travle om dagen. Urban turnerer og Kidman filmer i Australia mot Hugh Jackman. Men til neste år planlegger paret å roe ned. Keith, som ved flere anledninger har avslørt at han ønsker seg barn, sier beint fram at til neste år kan to bli tre.

 

- Neste år ville passet fint. Det ville vært nydelig, faktisk, sier han ifølge nettstedet Female First.

 

Paret kan feire ett års bryllupsdag i juni. Det har vært et turbulent år for det relativt nygifte paret. Urban måtte legge seg inn til avrusning et par måneder etter at han hadde gitt Kidman sitt ja. Og Kidman på sin side har stadig måttet gå ut å dementere at hun venter barn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews