Kidman: - Jeg er ikke gravid

(10.04.2007, sist oppdatert 10.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman avsannet denne uka at hun er gravid slik den britiske tabloiden News of the World ville ha det til.

Gjennom sin pressetalskvinne kunne den australske Oscar-vinneren mandag fortelle at det er «100 prosent usant» at hun venter barn med sin countrysyngende ektemann Keith Urban.

 

- Hun ser fram til å komme seg ut i naturen på hesteryggen og å være her i sju måneder for å lage film. Dessuten, hun ville aldri ha bekreftet en graviditet for News of the World, sa talskvinnen Wendy Day til australske medier.

 

Den 39 år gamle skuespilleren begynner å arbeide med den australske regissøren Baz Luhrmann denne uka på et avsidesliggende sted. Det dreier seg om en romantisk eventyrfilm som bærer tittelen «Australia» og der landsmannen Hugh Jackman har den andre hovedrollen.

 

- Det er virkelig, virkelig deilig, sa Kidman da hun ble spurt av journalistene om hvordan det var å komme hjem igjen samtidig som hun la til at hun gledet seg til å spille inn den nye filmen.

 

Urban, som giftet seg med Kidman i et overdådig bryllup i Sydney i fjor, legger ut på turné i Australia i mai.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews