Jackman vurderer ny Wolverine-runde

(29.11.2012, sist oppdatert 29.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Jackman vurderer å gi seg i kast med en ny runde som Wolverine i Bryan Singers «X Men: Days of Future Past».

Den kommende filmen følger opp «X Men: First Class» fra 2011 og Hugh Jackman skal være i ferd med å la seg overtale til å bli med på nye X Men-eventyr.

 

«Days of Future Past» baserer seg på Chris Claremonts klassiske historie fra 1981, der det foregår en veksling mellom nåtid og en alternativ fremtid - hvor mutantene holdes i fangeleirer.

 

Patrick Stewart og Ian McKellen - som spilte i de tre første filmene med Jackman - har allerede skrevet under på at de blir med igjen. Nå mangler bare Jackman, som først blir å se i snart kinoaktuelle «Les Misérables».

 

I «First Class» steppet James McAvoy og Michael Fassbender inn og erstattet Stewart og McKellan i rollene som prosessor X og Magneto.

 

Men uansett hva Jackman ender opp med å gjøre: Fansen får sjansen til å se ham som Wolverine igjen til neste år i filmen «The Wolverine», som han også er medprodusent for.

(©NTB)

 

 


Les alt om Hugh Jackman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews