Jackman ofret nesten øyet for Oprah

(14.12.2010, sist oppdatert 14.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Jackman skulle gjøre dramatisk entré til Oprah-showet i Sydney - gjennom å komme seilende ned fra taket til operahuset, hengende i en line.

Men stuntet gikk galt, og foran øynene på 6.000 publikummere fikk Jackman seg en solid smell i ansiktet da han gikk inn for landing.

 

Siden Hugh Jackman ikke er like tøff som Wolverine, rollefiguren sin fra «X-Men»-filmene, så måtte talkshowdronningen tilkalle førstehjelpsfolk - og en ispose - for å hjelpe ham.

 

Med hevelse og en solid begynnende blåveis var Jackman deretter klar til å samtale med Oprah, som tar opp to episoder til avskjedssesongen til TV-showet sitt i Australia.

 

- Det gjør ikke vondt, forsikret Jackman fansen. Han hevdet at luftferden hadde vært morsom helt til slutten - og at han ble distrahert og «overbegeistret» over utsikten til Sydneys havn og bro underveis.

(©NTB)

 


Les alt om Hugh Jackman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews