Jackman har kontroll på nakenbildene

(29.04.2009, sist oppdatert 29.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Jackman (40) har valgt å holde nakenopptakene sine under lås og slå.

Den australske skuespilleren var naken flere ganger da han spilte inn en spesiell scene i sin nye film «X-Men Origins: Wolverine».

 

Ingen av opptakene kunne brukes i den ferdige filmen, siden den fikk aldersgrensen PG13 i USA, som betyr at den må være passende å se for alle over 13 år.

 

- Det er lett å stupe ned en foss naken, men i en PG-13-film? Det måtte mye koreografi til. Etter at vi var ferdige med opptakene, ga regissøren meg en liten pose og oppi den var det omtrent åtte filmbiter. Jeg sa: «Det var interessant», så holdt jeg dem opp mot lyset og jeg sa: «OK, nå vet jeg hva som er i posen!» Nå ligger de i pengeskapet mitt et sted - mine edlere deler i en pose!?.

 

Jackman, som spiller hovedrollen som Wolverine i filmen, kan også fortelle at hans sønn Oscar (8) bruker sin fars navn for egen regning.

 

- Han sa til meg her om dagen: «Pappa, litt til venstre, flott rype.» Han går bort til henne og jeg hørte ham si: «Hei du, pappaen min er Wolverine.» Det er det han sier først. Han tar dem med bort til meg, og spør: «Pappa, kan du skrive et par autografer til jentene?» Og jeg tenker: «Hva er det jeg driver med? Hallikvirksomhet for sønnen min?», sier Jackman til det amerikanske magasinet OK

(©NTB)!

 


Les alt om Hugh Jackman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews