Jackman - en nervøs Oscar-vert

(06.03.2009, sist oppdatert 06.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Jackman syntes det var en nervepirrende opplevelse å være vert for Oscar-utdelingen.

Den australske skuespilleren, som var vert for gallakvelden i forrige måned, klarte ikke å slappe av før han var ferdig med musikal-åpningsnummeret som han gjorde sammen med Anne Hathaway. Under hans hyllest til de nominerte for beste film, sang og danset Hugh mens han bar Anne ut på scenen.

 

- Etter det var i stand til å slappe av. Jeg visste det ville gå bra etter det. Men da vi planla alt sammen for direktesending på TV, så var det litt intenst.

 

Etter Oscar-utdelingen har Jackman arbeidet med sin kommende film «X-Men Origins: Wolverine» der han både står for regien og har hovedrollen som Wolverine. Han er sikker på at karakteren har fått den historien han fortjener når han nå vil dukke opp på lerretet en fjerde gang.

 

- Han hadde blitt litt myk. Jeg syntes vi hadde fjernet oss fra kjernen i hvem han egentlig er - en dårlig kar som vil leve sitt eget liv. Jeg vil yte rettferdighet for denne karakteren og legge sjelen min i denne filmen på alle mulige vis. Dette er filmen jeg har hatt i hodet en lang stund, sier han til avisa USA Today.

 

Actionfilmen, der Hugh Jackman spiller sammen med blant andre Ryan Reynolds, Liev Schreiber og Taylor Kitsch, får verdenspremiere i mai.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Amy
10.03.2009 17:43
Hoooha!

Yma
10.03.2009 21:31
Haaaho!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews