Hugh Jackman er god til å kysse

(18.02.2009, sist oppdatert 18.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den australske skuespilleren Hugh Jackman fikk en fan til å besvime da han kysset henne.

«Australia»-skuespilleren bestemte seg for å avlegge kvinnen - som arbeidet på sentralbordet for det amerikanske TV-programmet «The Tonight Show» - et overraskelsesbesøk etter at han oppdaget at hun ikke fikk lov til å forlate plassen sin for å møte ham når han var med i programmet.

 

Vennene hennes fortalte Hugh - som ble kåret til verdens mest sexy mann av magasinet People i fjor - at det var fødselsdagen hennes, så han krøp opp bak henne, hvisket «Happy Birthday» og kysset henne på nakken.

 

Jenta spant umiddelbart rundt, men da hun fikk se sitt idol ansikt til ansikt, ble hun sprut rød og besvimte i armene hans.

 

Ifølge magasinet National Enquirer ropte Hugh: «Å, herre gud! Kom og hjelp meg! Jeg tror hun har besvimt!»

 

Jenta kom etter hvert til hektene ved hjelp av luktesalt og kalde omslag. Da hun var på beina igjen, lot hun seg villig fotografere sammen med Jackman.

(©NTB)

 

 


Les alt om Hugh Jackman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews