Hugh Jackman drømmer om «Glee»

(15.09.2011, sist oppdatert 15.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Jackman sier han ville likt å gjeste den populære og musikalske TV-serien «Glee».

42 år gamle Jackman er både skuespiller og musikalartist, og sier han ville elske å opptre og synge i TV-serien - som tidligere har hatt stjerner som Gwyneth Paltrow og Neil Patrick Harris på besøk.

 

Men han har bare sett en episode av serien, og sier til Bang Showbiz: Jeg ville virkelig likt å opptre i «Glee». Jeg har sett en episode, og likte det virkelig, så ja, gjerne.

 

Men Jackman sier også at han har ganske fulle dager som det er, med adoptivbarna Oscar (11) og Ava (6), som han har med kona Deborra-Lee Furness.

 

- Jeg og Deborra skal ikke adoptere flere barn nå, vi har gjort unna vår del nå.

 

I samme intervju forteller han at han foretrekker tøffe actionroller: - Jeg liker å spille tøffe typer, jeg er jo så kjedelig i det virkelige liv. Jeg får være mye mer interessant på film.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews