Kendra røper det meste i selvbiografi

(07.07.2010, sist oppdatert 07.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Hefner-kjæresten Kendra Wilkinson har i en alder av 25 år skrevet sin selvbiografi, der hun går i ganske så grafiske detaljer blant annet om samlivet med Hugh Hefner.

«Sliding Into Home» er tittelen på boken, og tirsdag var forfatteren på besøk i TV-programmet «Today» for å snakke om den.

 

Der fortalte hun hvordan hun begynte å bruke dop - blant annet metamfetamin - da hun var 13 år gammel, og allerede var en dreven stripper da hun flyttet inn i Playboy Mansion som 18-åring. Der følte hun seg helt bortkommen, skriver hun i boken.

 

- Det var bare i starten. Da jeg kom dit ante jeg virkelig ikke hva jeg drev med, sier Kendra. Om Hugh Hefner, i dag 84 år gammel, sier hun: - Jeg har alltid elsket ham.

 

Riktignok røper hun at det langt fra handlet om noen fysisk tiltrekning, men at det var «de kule tingene» Hefner sa og gjorde som imponerte henne. Da Playboy-sjefen den første kvelden ga henne nøkkel til huset og ba henne bli, ville hun ikke, skriver hun i boken:

 

- Jeg følte at det å være der den natten var en jobb, og slik ville jeg det skulle fortsette. Klokke inn, klokke ut.

 

Men da han litt senere spurte om de skulle bli kjærester, var det ikke tvil i hennes sjel. Som hun skriver:

 

- Det var bare én ting jeg kunne svare, og det var «Eh, okay».

(©NTB)

 


Les alt om Hugh Hefner!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.239 sec - 1 pageviews