Kendra Wilkinson med ny bok på gang

(23.11.2010, sist oppdatert 23.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Playboymodellen Kendra Wilkinson skriver ny bok som skal følge opp bestselgeren hun utga i 2009.

Boka fra 2009 var en selvbiografi kalt «Sliding Into Home». Den fortalte om hennes tøffe oppvekst og tiden som utagerende ung «partydame». Og nå kommer oppfølgeren.

 

Denne gangen skal det imidlertid dreie seg om nåtid og hvordan Playboy-fenomenet takler livet som yrkeskvinne - og mor.

 

«Den første handlet om hennes tidligere liv og oppvekst, men folk vil vite mer om livet hennes nå som hun er blitt mor til lille Hank», heter det fra forlaget som skal utgi boka ifølge magasinet Life & Style Weekly. Det heter videre:

 

«Kendra er representant for en ny type mor; den typen mor som kan kle seg utfordrende og stikke på klubb - men som kommer seg tidlig opp om morgenen for å skifte bleier. Hun vil vise alle at de kan være mamma, jobbe - og være sexy - og du kan klare alt på en gang», heter det videre fra talspersonen.

 

Den tidligere Hugh Hefner-kjæresten og Playboy-modellen Kendra Wilkinson ble verdensberømt via en realityserie som handlet om livet med Playboy-gründeren og hans ytterligere to kjærester. I en alder av 25 år skrev hun sin selvbiografi, der hun også fortalte nysgjerrige mer om samlivet med Hugh Hefner.

(©NTB)

 


Les alt om Hugh Hefner!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews