Hefner trapper ned - og gir samlivsråd

(13.04.2010, sist oppdatert 13.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Hefner trapper ned nå som han er 84 år gammel - og går for bare én kjæreste.

Playboy-legenden, som feiret fødselsdagen sin i Las Vegas i helgen, sier til New York Post at han er lei av å prøve å holde et helt harem lykkelig. Heretter vil han holde seg til sin nye kjærlighet, Crystal Harris (23).

 

- Hun er svært virkelig, og selv om hun har ambisjoner er det viktigste for henne vårt forhold. Problemet med noen av de andre jentene var at det var andre ting som motiverte dem, som karrierene. Dette ligner mer på sann kjærlighet. Hun er, som de sier, «ekte vare», fastslår Hefner.

 

Og den spreke 84-åringen slår om seg med visdomsord til utro ektemenn som Tiger Woods og Jesse James:

 

- Når du gifter deg, inngår du en forpliktelse. Jeg hadde mange venninner, men det er ikke det samme som å være utro. Jeg bedrar ingen, jeg er svært åpen om det jeg gjør. Når du er i et forhold, bør du være ærlig. Den virkelig umoralen i utroskap er løgnene, sier Hugh Hefner.

(©NTB)

 


Les alt om Hugh Hefner og Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews