Hefner støtter homseekteskap

(24.08.2012, sist oppdatert 24.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Playboy-grunnlegger Hugh Hefner rykker ut til støtte for ekteskap mellom personer av samme kjønn - og det i en lederartikkel i mykpornobladet.

86-åringen fastslår et likhet når det gjelder ekteskap er del av en større kamp for seksuelle og reproduktive rettigheter, ifølge Hollywood Reporter.

 

- Kampen for homofile ekteskap er i realiteten en kamp for alles rettigheter. Uten den, vil vi snu den seksuelle revolusjonen rundt og vende tilbake til en tidligere, puritansk tid, skriver Hefner i lederen sin.

 

Han fordømte også de konservative kreftene i USA for å diskriminere homofile ikke bare når det kommer til ekteskap, men også i bolig- og ansettelsespraksis. Han slengte også med kampen for selvbestemt abort.

(©NTB)

 


Les alt om Hugh Hefner!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews