Hef vil invitere Posh og Becks

(22.01.2007, sist oppdatert 22.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria og David Beckham havner rett på listen over A-listekjendiser når de flytter til Los Angeles. Allerede nå forsikrer Playboy-general Hugh Hefner om at han akter å invitere ekteparet til sine fester.

- Jentene her i Playboy Mansion har snakket om det og ønsker å være sikre på at vi setter dem på partylisten, sier Hefner til The Sun.

 

Ekteparet Beckham har på forhånd venneparet Tom Cruise og Katie Holmes samt Jennifer Lopez som allerede bor i filmbyen. Men vil de feste tyngre enn scientologene har for vane, tror eksperten Hefner at alle dører vil stå åpne:

 

- Jeg tror Hollywood vil elske David og Victoria.

 

David Beckham har ifølge avisen allerede signert sin første filmkontrakt etter at han offentliggjorde at han forlot Real Madrid til fordel for LA Galaxy-laget: Han vil spille inn scener for fotballfilmen «Goal 3», der hovedpersonen også undertegner en kontrakt med Galaxy.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Nikko
22.01.2007 18:02
kan isje eg å få komme Razz :-P

dina
22.01.2007 22:42
bra beckham forlater real madrid han hadde ikk no å gjøre der...la han stikke til LA...real har dt bedre uten han....uff as..endelig kvitt han der...det var på tide..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews