- Det mest romantiske bryllupet noensinne

(05.04.2011, sist oppdatert 05.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det går mot et drømmebryllup i Playboy Mansion i juni når Crystal Harris (24) blir 84 år gamle Hugh Hefners tredje kone.

- Det vil bli det mest romantiske bryllupet noensinne, sier den begeistrede vordende bruden til nettstedet RadarOnline, mens Playboy-talskvinnen Kellie Olisky tilføyer: - Det spares ikke på noe. Hef ønsker at Crystal skal få drømmebryllupet sitt.

 

Rundt 300 gjester vil bli invitert til herskapshuset der Hefner har residert i mange år med et stadig skiftende harem av nakenmodeller. Også Crystal Harris er en tidligere Playmate, som begynte å date Hefner i januar 2009 - samtidig som den geriatriske playboyen sto i med glamormodelltvillingene Kristina og Karissa.

 

Men nå skal Hugh Hefner ha vært monogam siden januar i år, etter å ha fridd til Crystal ved juletider. Da fikk hun en gedigen diamantring av ham, noe som Hef tvitret skal ha gjort julefeiringen til «den lykkeligste jeg kan huske».

 

Så lykkelig er Hugh Hefner at han ikke krever noen ekteskapskontrakt, til tross for at han sies å være verdt nærmere en kvart milliard kroner. I følge kilder skal det være fordi han «bryr seg om» den nyeste blondinen.

 

Kanskje ikke så rart at det kun er Hefners bror og hans to sønner som skal være brudgommens følge på den store dagen - til tross for at Hugh Hefner selv har fire barn i alderen 58 til 19 år.

(©NTB)

 

 


Les alt om Hugh Hefner!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews