Fett betalt for slank kropp

(08.11.2010, sist oppdatert 08.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Helen Mirren fikk fem millioner kroner for å reklamere for Nintendo-spillet Wii Fit Plus.

Spillgiganten bladde gladelig opp for den spreke 65-åringen. Mirren fikk fem millioner kroner for bryet og jobben tok bare to dager.

 

- Nintendo insisterte på at de skulle ha Helen, eller så kunne det være det samme. De ville ha en moden og attraktiv kvinne for å vise publikum at Wii ikke bare er for barn, forteller en kilde ifølge celebrity-mania.com.

 

Nintendo håper nå at målgruppen 50 + vil forstå at TV-spill slettes ikke bare er noe unge mennesker kan ha glede av. Tanken er at Mirrens imponerende figur og store påvirkningskraft vil skape nysgjerrighet blant eldre mennesker.

 

Spillet er på mange måter et treningsprogram, fordi konsollen blir kontrollert ved hjelp av brukerens bevegelser. Spillet blir derfor markedsført som morsom trening.

 

I reklamen skryter Mirren av at det aldri blir kjedelig å trene med spillet. Hun er glad i å trene i virkeligheten også, men fortalte Daily Mail at hun tror nok søvn er det beste middelet for å holde seg ung.

(©NTB)

 

 


Les alt om Helen Mirren!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews