Vil ha Seal til å holde tett

(26.03.2012, sist oppdatert 26.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Heidi Klum ønsker angivelig å få sin kommende eksmann Seal til å undertegne en avtale om taushetsplikt.

Paret ble separert i januar etter syv års ekteskap og tre felles barn sammen. Nå som skilsmisseprosessen skal i gang, sier en kilde til Daily Star at Klum vil prøve å få på plass en slik avtale i forbindelse med oppgjøret.

 

For mens den tidligere supermodellen har holdt tyst om bruddet, synes Seal at publikum «har rett til en viss form for forklaring», som han sa til en australsk radiostasjon:

 

- Når man markedsfører ekteskapet sitt så mye som vi gjorde, med fornyelse av ekteskapsløfter, alle de tingene som gir folk et bilde av et ideelt forhold som andre kan strebe etter, så kan du ikke brått ta i bruk filosofien til en celestinermunk og bestemme deg for full taushet når ting går rett vest.

 

Blant annet snakket han ut på showet til Ellen DeGeneres, om hvordan «man vokser fra hverandre etter en stund». Får Klum det som hun angivelig ønsker, må Seal i så fall holde tett - resten av livet.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews