Sparker Liz på buksebaken ut

(22.05.2007, sist oppdatert 22.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nygifte Liz Hurley ble sparket fra kontrakten sin med jeansmerket Jordache - som erstatter henne med trebarnsmoren Heidi Klum.

Liz (41) fikk kontrakten i fjor sommer, da hun erstattet den 12 år yngre Brittany Murphy.

 

Den gang sa Jordache at Hurley for dem representerte «den moderne kvinne» med suksess som skuespiller, modell, forretningskvinne og mor. Hun stilte deretter opp i en fotoserie som også involverte en hest og en pisk, i tillegg til de åletrange jeansene hun var iført.

 

Men nå er det Heidi Klum (33) som gjelder. Hun er også modell for undertøysmerket Victoria?s Secret, nybakt trebarnsmor, og fikk dessuten en Emmy-nominasjon for innsatsen i realityserien «Project Runway» i USA.

 

Nylig ble Heidi, som er kona til Seal, observert mens hun poserte toppløs for Jordache på Los Angeles-hotellet Chateau Marmont.

 

Ifølge The Suns kilder er dette «et hardt slag» for Liz Hurley, som håpet at den ettertraktede kontrakten verdt tre millioner kroner dessuten ville hjelpe salget av hennes egen badedraktkolleksjon i USA.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heidi Klum og Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Heid Klum
22.05.2007 18:16
I pawned you!1 lol noob!

buuull
22.05.2007 20:47
nlrd

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews