Seal sørger etter Klum-brudd

(24.01.2012, sist oppdatert 24.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Seal har uttalt seg om separasjonen fra modellen Heidi Klum - og sier han håper paret kan unngå et kranglete brudd.

- Når det gjelder vår kjærlighet og respekt for hverandre, så har ikke dette forandret seg i det hele tatt, sier han i et intervju med PBS.

 

- Jeg tror at når to mennesker føler slik for hverandre, så blir det lettere å få til denne forandringen.

 

Seal legger til at barna vil komme i første rekke, og at paret vil være venner ettersom de har så mange andre ting å tenke på.

 

- Det man må gjøre i denne situasjonen er å forbli vennlig og holde fast på verdigheten og være profesjonell. Vi må forstå at vi ikke er de eneste menneskene på denne planeten som går igjennom dette, sier han. Han legger også til:

 

- Vi har hatt åtte fantastiske år sammen. Selv om vi har bestemt oss for å separeres, betyr ikke det at du tar av deg ringen og ikke lenger har noe felles med denne personen. Vi vil være knyttet til hverandre resten av livet.

 

I intervjuet gir han også uttrykk for sjokk og sorg, og sier at han fortsatt ikke helt skjønner at de skal gå hver til sitt. - Å si at vi ikke sørger, vil være en løgn. Men vi har rett og slett vokst fra hverandre, slår han fast.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews