Richie lanseres smykkekolleksjon

(26.03.2008, sist oppdatert 26.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Richie utvider nå sin forretningsvirksomhet til også å omfatte smykker.

Reality-TV-stjernen utformer selv smykkene som skal produseres av Mouawad, den eksklusive juveleren bak supermodellen Heidi Klums smykkekolleksjon.

 

Og den nybakte moren er henrykt over hvordan arbeidet går fordi hun kan tilpasse tiden det tar å utforme smykkene med å passe på sin nyfødte datter Harlow Winter.

 

- Alle smykkene passer til spesielle klær. Jeg liker å leke med smykker og blande dem og tilpasse dem hverandre. Jeg arbeider med en virkelig talentfull kvinne som heter Shelley Gibbs. Hun er kunstner og lager tegninger av alt sammen.

 

- Alle har vært så behagelige å jobbe med og har tilpasset arbeidet sitt med min timeplan. Hvis jeg må mate babyen, så gjør jeg det bare, sier Richie.

 

I tillegg til smykkeprosjekt, lanserer Richie, som allerede kan føre opp forfatter, skuespiller og sanger på merittlisten, en kleskolleksjon for barn. Samtidig ryktes det at hun planlegger en egen parfyme, ifølge nettstedet People.com.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum og Nicole Richie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.219 sec - 1 pageviews