Psy: - Dette har jeg gjort i 12 år

(12.11.2012, sist oppdatert 12.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Psy, kjent for storhiten «Gangnam Style» smir mens jernet er varmt, og hinter om at han tar med seg Justin Bieber på sin neste singel.

De to deler nemlig manager, men Psy kunne ikke røpe annet enn at han jobber med låten og at «det kommer til å bli enormt». Og han kommer til å synge mer på engelsk, utover «sexy lady».

 

- Jeg føler meg både glad og trist fordi når jeg fremfører sangen, så ser folk så glade ut. Men de har ingen anelse om hva jeg snakker om, sier den sørkoreanske artisten. Som er litt satt ut av den voldsomme verdenssuksessen han opplever:

 

Låten har toppet singellister verden rundt, mens videoen nå offisielt er erklært den mest suksessfulle noensinne.

 

- Dette har jeg gjort i 12 år i Sør-Korea. Jeg gjorde nøyaktig det jeg har gjort før, og så skjedde dette. Så hva kan jeg si? Det er stort, så stort!

 

«Gangnam Style»-sangeren vant beste video under søndagens MTV Europe Music Awards. Der fikk han med seg Heidi Klum til å rytterdanse og whoop-whoope med seg. Og hun får godkjentattest av den sørkoreanske artisten:

 

- Hun var pen og danset pent, så det var vakkert, sier Psy til BANG Showbiz.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum og Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews