Klum og Seal i åpen krangel

(03.09.2012, sist oppdatert 03.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det tok litt tid etter separasjonen - men nå er skittkastingen i full gang mellom de tidligere nære og kjære Heidi Klum og Seal. Og nå er det hun som beskylder ham for løgn.

Da bruddet ble kjent i januar, hevdet begge at de «hadde vokst fra hverandre». Siden har Klum utviklet et tilsynelatende nært forhold til sin livvakt.

 

I helgen gikk Seal ut og hintet om at det angivelige forholdet mellom modellkona og hennes livvakt begynte allerede da de fremdeles var gift. Han sa han hadde forventet at «hun viste mer klasse før hun begynte å ha seg med tjenestefolket».

 

Nå går Heidi Klums talsperson ut og fastslår: - Det er trist at Seal tyr til dette, og sprer usannheter om moren til sine barn.

 

Ifølge The Sun har Heidi Klum bedyret overfor venner at forholdet til livvakten var «kun profesjonelt» mens hun var gift.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews