Klum fikk en datter

(13.10.2009, sist oppdatert 13.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Heidi Klum (36) har fått en datter.

Klum og hennes musikerektemann Seal (46) ønsket fredag Lou Sulola Samuel velkommen til verden i Los Angeles, bekrefter Usmagazine.com.

 

- Det er vanskelig å tenke seg at du kan elske et annet barn så mye som du elsker dine eksisterende barn. Enhver som har en familie kan fortelle deg det. Hvor skal du finne den ekstra kjærligheten fra, skriver Seal i en uttalelse til magasinet.

 

Han fortsatte meldingen slik fredag kveld: «Svaret på det spørsmålet kom i form av vårt fjerde barn og andre datter.... Fra det øyeblikket hun så inn i øynene våre var det endeløs kjærlighet ved første blikk. Det lar seg ikke gjøre å beskrive hvor vakker hun er og vi er lykkelige over at hun valgte oss til å se henne vokse opp de kommende årene.»

 

Nyheten kommer en uke etter at Klum søkte om å ta Seals etternavn Samuel. Paret har fra før av sønnene Henry (4) og Johan (3). Klum har fra før av datteren Leni (5) fra et tidligere forhold med den italienske forretningsmannen Flavio Briatore.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews