Klum «lever i en tornado»

(09.03.2012, sist oppdatert 09.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Heidi Klum har det tøft etter bruddet med ektemannen Seal i januar.

- Jeg føler det som om jeg er i tornadoens øye. Følelsene inni meg er som en tornado. Og så skjer det så mye galskap i verden rundt deg - enten du vil det eller ei - at det oppleves som en annen tornado. Men tøft som det er, så er dette livet, sier Klum (38) i et intervju med Elle.

 

Hun har forholdt seg relativt taus om bruddet med Seal, som hun har tre barn sammen med, i tillegg til at han også har vært som en far for hennes eldstedatter. Eksmannen har til gjengjeld snakket åpent ut om deres fallerte ekteskap.

 

- Jeg vil egentlig ikke komme inn på de tingene. Jeg vil gå fremover i stedet, med livet mitt, familien, forretningene. Jeg føler at det allerede er så mye som er sagt om oss - om ham, om meg. Jeg kommer ikke til å kommentere det. Ellers gjør det deg bare sint. Du kan ikke alltid ringe og si «det er ikke sant, men den delen er sann», sier Heidi Klum.

 

Og sier, med tydelig adresse til Seal:

 

- Han er en voksen mann. Jeg kan ikke si til ham hva han skal gjøre og ikke gjøre. Det er vanskelig.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews