Heidi Klums syn på barn

(18.05.2010, sist oppdatert 18.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Heidi Klum synes det er lettere å ha fire barn enn ett.

Hun har sønnene Leni, (6), Henry, (4), Johan, (3) og sju måneder gamle Lou med sin mann Seal og selv om det kan virke som en håndfull sier hun at det ikke er vanskelig.

 

- Jeg har masse hjelp. Seal tar seg av mange av gjøremålene i huset og fire barn er faktisk mye lettere å hanskes med enn bare et barn. De underholder hverandre og trenger ikke voksne til å fortelle dem hva de skal gjøre.

 

- Inntil nylig tok vi alltid med oss ungene på reisene våre, men nå kan vi bare gjøre det når vi har ferie. Så nå må jeg organisere ting mer nøyaktig fordi jeg har mye mer å gjøre hjemme, sier hun til magasinet Gala.

 

Klum innrømmer at både hun og sangeren Seal er opptatt med sine karrierer, men at de prøver å ikke være lenge borte fra hverandre eller barna.

 

- Jeg kan ikke bli med ham på turné og han kan ikke bli med meg så ofte som han pleide lenger. Men vi prøver å gjøre de periodene vi er fra hverandre så korte som mulig. Når han eller jeg kommer hjem dekorerer ungene huset med girlandere og «Velkommen Hjem»-plakater.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews