Heidi Klum med frekk nakenbok

(02.09.2009, sist oppdatert 02.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Heidi Klum gir ut en bok full av nakenbilder av henne selv.

Victoria?s Secret-modellen har slått seg sammen med den kjente fotografen Rankin for å lage boka, som har fått tittelen «Rankin?s Heidilicious». Boka får utgivelse i oktober.

 

- Den er veldig frekk. Jeg har tatt bilder med Rankin i sju år og det å arbeide med ham er moro fordi han alltid får meg til å se annerledes ut. Han får meg alltid til å ta av meg klærne av en eller annen grunn. Vi gjør en jobb sammen og så kan han si: «Hvorfor tar vi ikke noen flere bilder? Og jeg ender opp uten noe på meg», sier hun til magasinet Los Angeles Confidential.

 

Heidi, som venter sitt fjerde barn og er gift med sangeren Seal, har også snakket om den nye Barbie-dukken som hun har stått modell for.

 

Den 36 år gamle stjernen var henrykt over å få muligheten til å bli udødeliggjort som en del av selskapets Blonde Ambition Collection.

 

- De sa: «Vi vil at du skal være med på dette.» Og jeg tenkte: «Oj! Når du har vokst opp med Barbie, er det en drøm å få en egen.» Jeg fikk dra til Mattel å se gjennom hodene, håret og klærne.

 

- Jeg ville være min datters favoritt, så jeg har på meg den mest glinsende rosa minikjolen i verden. Og det plaget meg alltid at Barbie var naken, så min har en søt liten rosa BH og truser.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews