Heidi Klum lar ikke baby stoppe seg

(23.11.2009, sist oppdatert 23.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Toppmodellen og nå firebarnsmoren Heidi Klum (36) lar ikke en aldri så liten barnefødsel stoppe seg. Seks uker etterpå dukket hun nemlig opp på catwalken.

Det skjedde rett før helgen på det berømte Victoria?s Secret-moteshowet før jul, der modellene gjerne ifører seg vinger når de skrider nedover podiet.

 

Heidi Klum er en av undertøysmerkets faste «engler», og dukket opp på catwalken sammen med flere av de andre toppmodellene - helt overraskende for publikum. Hun ble møtt av begeistrede hyl, selv om hun var litt mer påkledd enn hun pleier i korsett og fluffy skjørt.

 

Da hun nylig ble intervjuet om sin eventuelle medvirkning, var det kun snakk om i en vertinnesammenheng.

 

- Det er mindre press på deg når du ikke behøver å riste på rumpa foran millioner av seere rundt i verden, sa Klum og siktet til at moteshowet blir TV-sendt. Datteren Lou kom til verden 9. oktober, og Heidi Klum hevder at hun har bortimot ti kilo igjen å gå ned.

 

- Jeg har mer kurver nå. Jeg er helt klart en av de tyngste nå av de 30 jentene i moteshowet nå.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews