Emmy-flause for «klumsete» Klum

(22.09.2008, sist oppdatert 22.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

På forhånd uttalte den tyske supermodellen Heidi Klum at hun var vettskremt foran oppgaven som vertinne for årets Emmy-show, som ble avviklet i Los Angeles søndag.

Og den langbeinte skjønnheten forlot ikke utfordringen uten skrammer. Da hun skulle gjennomføre en dans med medprogramlederen under prisutdeling-showet, Tom Bergeron, endte dansen med knall og fall, skriver den britiske tabloiden The Sun.

 

Klum ble sendt rett i gulvet, og kunne etter seremonien vise fram ei solid «lårhøne» til nysgjerrige pressefolk.

 

En smått beskjemmet Bergeron innrømmer ifølge The Sun at fallet var hans feil, ettersom han glapp da han skulle ta imot henne.

 

De to var i gang med en ganske så avansert dans da uhellet inntraff. Bergeron har nemlig plukket opp ett og annet triks som vert for den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

 

Heidi Klum var ikke mindre profesjonell enn at hun fullførte resten av vertinnerollen med glans, oppsummerer avisen.

 

TV-dramaet «Mad Men» hanket inn topprisen under Emmy-utdelingen i Los Angeles søndag. Serien om et reklamebyrå i New York på 60-tallet fikk premien som beste drama under seremonien - der lange rekker med Hollywoods fremste stjerner deltok.

(©NTB)

 


Les alt om Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews