Seerstorm mot danse-Heather

(21.03.2007, sist oppdatert 21.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Selv ikke med et høyt spark med det kunstige beinet under foxtroten klarte Heather Mills å vinne hjertene til det amerikanske «Skal vi danse?»-publikummet.

Mandag var Heather Mills å se i første utgave av «Dancing With The Stars», som konseptet heter i amerikansk utgave. Og bare minutter etter at hun hadde vært i sving på dansegulvet, begynte rasende seere å skrive inn på programmets forum, melder britiske The Sun.

 

Blant annet skriver Leana at «handikappede hater deg også». Men de negative reaksjonene har foreløpig lite å si for Heather Mills og hennes videre deltakelse: Det er først kommende mandag at første dansepar skal ut av programmet. Heathers konkurrenter er blant andre Muhammed Alis datter Laila Ali, countrysangeren Billy Ray Cyrus, toppmodell Pauline Porizkova.

 

På hjemmesiden ligger også et opptak av Heather som svinger seg sammen med partneren sin Jonathan Roberts. Og dommerne sverger på at de ikke akter å gjøre forskjell selv om hun har et kunstig bein.

 

- Vi er her for å dømme en dansekonkurranse, og det er slik jeg regner med at du vil ha det også, sa den britiske dommeren Len Goodman i intervjuet som følger etter dansen, mens Heather nikket.

 

- Du har mer guts enn rumba, fastslo dommer nummer to, Bruno Tonioli, som imidlertid ikke kritiserte Heathers beinbruk - men hvordan hun brukte overkropp og armer. Hun fikk betinget ros for sin innsats, så det var iallfall en god start på danseprogrammet.

(©NTB)

 


Les alt om Heather Mills!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews