Laget løsbein med skøyte på

(11.01.2010, sist oppdatert 11.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills vil gjerne forbli i offentligheten. Nå deltar hun med liv og lyst i kjendis-skøytekonkurransen «Dancing On Ice», og har fått laget et løsbein med påmontert skøyte.

Heathers strenge krav til arrangørene om at hun nekter å bruke lær - i tråd med sin veganerlivsstil - førte til at egne skøyter måtte spesialbestilles til henne.

 

- Heather er sterk og klar på at hun ikke vil bruke lær, som i hennes øyne bare er hakket under å bruke pels, sier en kilde til Daily Mail.

 

Hun har klippet seg fullstendig kort i anledningen deltakelsen i fjernsynsrealityen, som er hennes nye fremstøt etter å ha blitt danket ut i amerikanske «Skal vi danse».

 

Første del ble sendt i USA i helgen, og det var ikke Mills som var først til å bli stemt ut - selv om en av dommerne allerede på forhånd uttrykte visse tvil om estetikken hun ville kunne prestere, fordi hun sliter med balansen. Faktisk fikk Heather Mills tredje høyeste karakter av dommerpanelet, mens publikumsavstemningen sørget for at hun slapp omkamp. Riktignok var det svært dårlige karakterer ute og gikk, melder avisene.

 

- Jeg gjør dette for veldedighet og for å inspirere alle unge som har måttet amputere, og som leser hjemmesiden min, sier Mills.

(©NTB)

 


Les alt om Heather Mills!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews