Heather sparket med protesen

(04.01.2007, sist oppdatert 04.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills ble rasende da en kvinne prøvde å mobilfotografere henne da hun var på kaffebar.

Offeret for Heathers raseri har et solid blåmerke på baken, der Heathers kunstige bein traff henne. Emma Levy forteller til The Sun hvordan McCartneys ekskona flippet ut da hun prøvde å ta bilde:

 

- Heather kom inn og så glamorøs ut i cowboyhatt, brun pologenser, trange jeans og boots. Hun satte seg ned med en mann og drakk kaffe. Jeg tok frem mobilen og prøvde å ta et bilde. Da spratt hun opp, tok strupetak på meg og dyttet meg mot døren. Så sparket hun etter meg med venstrebeinet.

 

Det var rått parti: Emma er nemlig bare 1.50 meter høy, mot den tidligere modellen Heathers 1.74 meter. Men det sluttet ikke der. En forbipasserende jente ble vitne til siste del av opptrinnet:

 

- Heathers ansikt var forvridd av sinne. Hun begynte å rote gjennom kvinnens bag for å finne mobiltelefonen. Hun brøt sammen og begynte å gråte og sa «jeg trenger ikke dette nå, jeg får dødstrusler, skal skilles og må oppdra et barn», forteller Hayleigh Sands, og legger til at Heather endte med å gi kvinnen mobiltelefonen tilbake igjen.

 

Nå har Emma Levy meldt fra til politiet, som vil snakke med Heather Mills i løpet av noen dager. En talsmann for Mills sier til The Sun:

 

- Hun tok notater fra samtalen med sin advokat da en kvinne prøvde å ta bilder. Heather mistenkte henne for å være journalist.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heather Mills!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews