Heather sparker - igjen

(15.02.2007, sist oppdatert 15.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills har begynt å få et visst rykte for å lange ut med beinet når noe går henne imot. Denne gangen gikk det utover en fotograf.

Hun fotfølges intenst av paparazzifotografene, og onsdag fikk hun tydeligvis nok: Maccas kommende ekskone flippet ut og langet ut et spark mot baken til en fotograf - noe som selvsagt ble behørig fotografert av alle de andre fotografene.

 

Men ikke nok med det: Heather Mills sørget dessuten for å videofilme det hele selv. Bildet som TMZ kan by på, viser henne med videokamera i høyre hånden - og høyrebeinet i nærkontakt med en fotografs bakdel.

 

Denne gangen var det imidlertid ikke protesebeinet hun sparket ut med, slik det skjedde i forrige måned da Heather Mills gav en mobilfotograferende kaffebargjest et solid blåmerke der Heathers protese traff henne. Også da siktet hun etter fotografens rumpe.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heather Mills!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews