Heather henger med i dansen

(18.04.2007, sist oppdatert 18.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills gikk rett på rumpa under sambaen mandagens runde av «Dancing With The Stars» i USA. Likevel fikk hun og dansepartneren 21 poeng da resultatene ble offentliggjort i går.

Det var meningen av den kommende eksfru McCartney skulle avslutte sambaen med det ene beinet på partneren Jonathan Roberts sin brystkasse. Men beinamputerte Heather glemte seg og brukte feil bein.

 

Dermed mistet hun Heather balansen, falt bakover og havnet på gulvet - til Roberts dro henne opp på beina igjen.

 

Heather og makkeren fikk 21 poeng av dommerne og publikum ut av 30 mulige, og det er ifølge The Sun blant denne ukens høyeste poengsummer. Tidligere har Heather høstet 24 poeng for sin mambo og jive, 23 poeng for valsen og bare 18 poeng for foxtrot.

 

På TV-selskapet ABCs hjemmeside er forumdiskusjonen delt. Noen synes dommerne er for snille mot Heather Mills på grunn av hennes handikap. Men PR-strategien hennes, slik britiske aviser hevder deltakelsen i fjernsynsdansingen er, later til å lykkes: Amerikanske seere later også til å like Heathers opptreden.

(©NTB)

 


Les alt om Heather Mills!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews