Heather filmer mens hun kjører bil

(09.03.2007, sist oppdatert 09.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå får Heather Mills gjennomgå også av trafikkekspertene, etter at hun kjørte sin digre Mercedes firehjulstrekker midt i byen - samtidig som hun videofilmet folk rundt seg.

Mills mener ifølge britisk presse at hun forfølges, så hun har lenge videofilmet folk som befinner seg i nærheten av seg. Hun sier hun er redd for å ende opp som John Lennon. Men nå bruker hun kamera også bak rattet.

 

Hun skulle hente Mark Payne, en tidligere livvakt, på stasjonen i Brighton da hun syndet stygt mot veitrafikkreglene.

 

- Hun kjørte ut fra stasjonen mens hun holdt kameraet og så ut av bilvinduet. Så satte hun opp farten og kjørte mot rødt lys lenger nedi veien. Det er ikke mulig at hun hadde full oppmerksomhet på veien. Det var flaks at det ikke skjedde en ulykke, sier et øyenvitne til Evening Standard.

 

Torsdag kveld fikk Heather Mills gjennomgå for sin kjøring av britiske veitrafikkeksperter, i blant annet AA og RAC. For det hele ble behørig dokumentert, nettopp siden det var fotografer til stede.

 

- Å kjøre når man er distrahert, det være seg av mobilbruk, spising, røyking eller bruk av annet audio eller visuelt utstyr, er ekstremt farlig, fastslår Robin Cummins i RAC.

(©NTB)

 

 


Les alt om Heather Mills!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews