Watson sjokkert over egen inntekt

(02.11.2010, sist oppdatert 02.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Emma Watson har gjort det skarpt som Hermine Grang i Harry Potter-filmene. Hun kan nesten ikke tro sin egen kontoutskrift.

Watson er nå blitt 20 år, og i løpet av årene i rollen som Hermine har hun tjent svært godt, melder magasinet People.

 

Men den unge skuespilleren har ikke fått strø om seg med penger. Faren har gitt henne lov til å bruke 75 dollar i uken, noe som tilsvarer nærmere 440 norske kroner. Hun sier nå at hun ikke hadde peiling på hvor stor formuen hennes hadde blitt siden faren tok ansvar for økonomien hennes.

 

Nå skal hun være god for noe rundt 32 millioner dollar - eller 187 millioner kroner.

 

Skuespilleren og studenten sier til britiske Vogue: - Rundt den tredje eller fjerde filmen begynte det å bli snakk om mye penger. Men det visste ikke jeg. Da jeg fikk vite det, ble jeg nesten litt kvalm, det ble veldig emosjonelt for meg.

 

Og lønnskontoen hennes vil nok fortsette å vokse en stund til. «Harry Potter and the Deathly Hallows - Part I» har norgespremiere 19. november.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews