Watson: - Menn behandler meg dårlig

(16.10.2012, sist oppdatert 16.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den kvinnelige stjernen fra Harry Potter-filmene, Emma Watson, sier menn behandler henne dårlig.

Skuespilleren, som nå fortsetter filmkarrieren også etter Harry Potter-filmene, mener det er vanskelig å være berømt når det kommer til dating. Hun sier gutta først ignorerer henne, for så å behandle henne dårlig.

 

Det er først og fremst engelske menn hun lar kritikken gå ut over, og da hun besøkte Ellen DeGeneres sitt show nylig, sa hun:

 

- Engelske karer er veldig kontrollerte. De kler seg bra og har gode manerer. Men de er også veldig behersket. Vanligvis, i sjekkesituasjoner, er jeg vant til å bli ignorert først i, ja, la oss si to måneder. Så blir de oppmerksomme på at jeg finnes. Da vil de sannsynligvis være litt kjip mot meg.

 

Hun sier også at da hun spilte i en amerikansk film, og måtte omgås amerikanske menn, ble det litt av et kultursjokk. 22-åringen sier ifølge US:

 

- Da var det en kar som bare sa rett ut: «Jeg liker deg! La oss gå på en date». Jeg kunne nesten ikke forstå hva som skjedde. Det var et stort kultursjokk. Her er de veldig åpne og rett fram. Men så kommer de på date i flip-flop-strandsko, og det vet jeg ikke om jeg synes er så stilig.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews