Vinner kåret i ARRkonkurransen!

(11.10.2005, sist oppdatert 11.10.2005) Utskrift  Del på Facebook

Den beste arrhistorien er kåret! Det kom inn skikkelig mange svar. Hvem vant? Og hva ble den beste historien?Vi gratulerer Randi Hall med vinnerbidraget! Historien har både et heftig arr og en undertone full av galgenhumor. Historien hennes er som følger:

 

Jeg var 5 år og skulle spikke en pølsepinne til faren min for å vise at nå var jeg blitt en riktig så stor jente. Jeg tjuvlånte samekniven hans og fant en så fin en pinne. Problemet var at det var en stygg kvist stikkende ut av den, og den måtte bort! Jeg spikket mot meg, eller rettere sagt mot tommelen min.. Det endte med at tommelen plutselig ikke befant seg på hånda mi lengre, og i all hast dro vi på sykehuset..men tommelen hadde vi ikke tatt med, så idag har jeg et ganske så stygt arr og ingen tommel..Men arret er ganske kult. Ser ut som arret til Harry Potter :) Ps: likevel er det faktisk ikke noe problem når det kommer til f.eks. spill, har vel klart å finne en måte å leve med det..

 

Randi Hall vinner ironisk nok dermed en heftig håndkonsoll - Thrustmaster 360 Modena Upad Force Spillutstyr til PC. Premien er levert av Komplett.no.

 

 

 

 

 

Vi takker alle for bidragene som er kommet inn. Du kan fortsatt lese alle innsendte bidrag her.
Les også
- Konkurranse: Et ARR jeg er stolt av!
Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere06.11.2005 17:17
jah, for et hefti arr! ikke det at jeg missunner deg akkurat, men kult forde Wink ;-\) hold øya oppe! ''always look at the bright side of life''!

Søppel
24.11.2005 14:27
Så trist. Du spilte på samvittigheten til Daria.No og vant ting. JEG TROR DET IKKE FØR JEG FÅR SE DET.


04.01.2006 18:38
LOL^^ Hvordan klarer en 5åring å skjære så hardt at tommelen blir kappet av? Razz :-P Jaja Razz :-P Det går vell med en Veldig Skarp same kniv Smile :-\) Wink ;-\)


Stine
04.01.2006 22:28
au....

Chops the Hairy Beanbag
05.02.2006 15:57
5-åring som greier å kappe beinet i fingrene rett av?? Glemte å ta med tommelen ned igjen?? yeah right...
HALLO! Tenk på de neste som skal på tur da! Hva ville du gjort hvis du fant en tommel liggende ved bålplassen der du skal sette deg ned å kose deg et par timer?23.03.2006 15:01
æsj... å au.. går d ann?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews