Vil aldri få ristet av seg Harry Potter

(12.04.2011, sist oppdatert 12.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Radcliffe (21) innser at han aldri vil klare å kvitte seg med Harry Potter-stempelet.

- Det vil alltid være noen som ser meg som denne rollefiguren. Jeg vet det og har forståelse for det. Det er greit. Og så lenge disse folkene ikke er castingsjefer og filmskapere, så vil det forhåpentligvis ikke holde meg igjen. Det er min innstilling, sier Radcliffe til Daily Mirror.

 

Han spilte skolegutten og trollmannslærlingen Harry i 10 år. Nå går eventyret mot slutten, og også Radcliffe sier at han tok en del sider ved Harry-rollen for gitt.

 

- En ting jeg tok som en selvfølge i disse 10 årene var at jeg spilte en actionhelt. Du får ikke gjøre det i andre former for opptredener. Jeg fikk gli 10 meter ned et tak, jeg kom farende ut gjennom en ring av ild. Jeg fikk gjøre mange kule greier, som jeg antagelig ikke vil få gjøre så ofte mer.

 

Det er også klart at innspillingen av de to avsluttende filmene i «Harry Potter»-serien er blitt dokumentert av filmskaperen Morgan Matthews, som blant annet viser hvordan de unge skuespillerne reagerer på avslutningen. Det er ikke klart hvor dokumentaren vil bli vist.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews