Sussebassen Rupert Grint

(09.07.2009, sist oppdatert 09.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rupert Grint (20) har opptil flere kyssescener med sin motspiller Jessie Cave (22) i den nye Harry Potter-filmen, til Jessies store glede.

- Jeg spiller Lavender Brown, som er helt forelsket i Ruperts karakter Ronny Wiltersen. Jeg kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg var da jeg fikk rollen, men jeg måtte kysse Rupert - mye! Heldigvis er han veldig god til å kysse, faktisk helt vidunderlig. Det var vanskelig å ikke le i begynnelsen, men det endte med at jeg hadde det storartet!, sier Cave til BANG Showbiz.

 

Bonnie Wright, som spiller Potters flamme Gulla Wiltersen, er noe mer tilbakeholden i sin beskrivelse av kosescenen hun har med Daniel Radcliffe.

 

- Det var så keitete! Vi har vært venner i årevis og vi har vokst opp sammen, så det var veldig rart og plutselig måtte kysse Daniel. Jeg var så flau, men det var OK. Det er bare et raskt kyss og det er en romantisk scene, så det er ganske søtt. Og han er faktisk ganske god til å kysse, sier Wright.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews