Sliter med falske nakenbilder

(08.11.2010, sist oppdatert 08.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ikke nok med at hun har være plaget av hjemlengsel, nå mobbes også Emma Watson av medelever på Brown-universitetet i USA.

De første månedene «Harry Potter»-stjernen Emma Watson gikk på Brown, hadde hun så hjemlengsel at hun ikke greide å ringe hjem.

 

- Jeg hadde bare begynt å gråte, sier skuespilleren til magasinet Parade. I stedet sendte hun tekstmeldinger til de der hjemme.

 

Og problemene er langt fra over for stjernen, for nå morer medelever seg med å sende nakenbilder av Watson på e-post til hverandre. 20-åringen hevder bildene er falske, og er veldig lei av at de stadig dukker opp.

 

- Emma forsøker nå å finne kilden, slik at hun kan få stoppet den som sender dem ut, sier en kilde til avisa Daily Mail.

 

En talsperson for Watson bekreftet også historien.

 

- Det har sirkulert en rekke falske nakenbilder av Emma de siste to månedene. Hun har sett dem og synes det hele er trettende. Folk burde vite bedre, ser kilden videre.

 

Watson har tidligere uttalt at hun håpet hun ville bli behandlet som en hvilken som helst annen student da hun begynte på Brown. Foreløpig virker det ikke som hun kommer til å få det ønsket oppfylt.

(©NTB)

 


Les alt om Harry Potter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews